Esityspaikat

Forssan Elävienkuvien teatteri
Kaikki elokuvat näytetään Elävienkuvien teatterilla. 1906 perustetussa teatterissa yhdistyvät ainutlaatuinen miljöö ja nykyaika - salissa on 77 mukavaa tuolia, konehuoneesta löytyy sekä viimeisin nykyajan tekniikka että 35 mm projektori. Salin perältä löytyvät wc:t.

 
 

Lipunmyynti

Etukäteen ostetuilla lipuilla pääset suoraan sisälle saliin. Varauduthan näyttämään kuitin puhelimestasi tai tulostettuna. Tapahtuman aikana lippuja voit ostaa netistä (viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua) tai paikan päällä seuraavasti:

  • ma-to suoraan Teatterilta ennen näytösten alkua
  • pe-su festivaalien infoteltalta Keskuskadulta
 
 

Festivaaliteltta

Festivaaliteltalla Elävienkuvien teatterin vieressä on perjantain ja lauantain ajan tarjolla kahvia ja pullaa, makeisia, popcorneja, virvoitusjuomia ja makkaraa. Teltalla palvelee festivaalien ajan info- ja lipunmyyntipiste.

 
 

Majoitus ja ravintolat

Kattavat tiedot Forssan majoitusmahdollisuuksista ja ravintolatarjonnasta löydät osoitteesta www.visitforssaregion.fi

 
 

Kulkuyhteydet

Forssaan pääset parhaiten linja-autolla Helsingistä, Turusta, Hämeenlinnasta ja Porista. Aikataulut: www.matkahuolto.fi. Lähin juna-asema sijaitsee Humppilassa 22 km päässä. Välimatkat Forssan sisällä ovat lyhyitä, linja-autoasemalta kävelet Elävienkuvien teatterille alle 10 minuutissa (550 metriä).

 
 

Forssan Mykkäelokuvayhdistys

Forssan Mykkäelokuvayhdistys ry:n tarkoituksena on mykkäelokuvataiteen tunnetuksi tekeminen ja kehittäminen sekä elokuva-alan edistäminen. Yhdistys on korjannut ja ylläpitää yhtä Euroopan vanhimmista toimivista elokuvateattereista (1906). Teatteri on myös digitoitu nykypäivän haasteisiin. Yhdistys on ollut perustamassa kansainvälisiä Mykkäelokuvafestivaaleja Forssaan ja järjestänyt niitä vuodesta 2000.

Toimintaa on mahdollista tukea liittymällä kannatusjäseneksi. Lue lisää

 
 

Talkoolaiset

Mykkäelokuvafestivaalien järjestelyissä tarvitaan talkoovoimaa. Talkoolaiset huolehtivat mm. teatterin siivouksesta, festivaaliteltan pystytyksestä ja purkamisesta, lipunmyynnistä, oheistuotteiden myynnistä, kahviosta, elokuvien tekstityksestä, järjestyksenvalvonnasta ja esiintyjien roudausavusta. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja hae mukaan talkoolaiseksi.